Ana Sayfa Kiralama Kategoriler Görüntü Sistemleri

Encore Sunum Sistemi

1 adetten fazla projeksiyon cihazı ile yapılan geniş ekranlarda 6 adete kadar ayrı resmi ayni anda görmeye yarayan bu sistem özellikle watchout uygulamalarındaki canlı kamera görüntüleri için vazgeçilmezdir.

 

Plazma Ekranlar

Fuar standlarınızda, kongrelerinizde, etkinliklerinizde veya mekan darlığı olan her yerde kullanabileceğiniz en uygun görüntü ekipmanı, plazma ekranlardır. 42”, 50” ve 60” full HD kalitesindeki plazma ekran çeşitlerini, aksesuarlarını ve şık standlarını VISIONS’ ta bulabilirsiniz.

Pioneer PDP-502MXE 50
Panasonic TH-42PWD5EX 42
Panasonic TH-42PWD8ES 42
Pioneer PDP-433MXE 43
Pioneer PDP-501MX 50
Panasonic TH-42PS9ES 42
LG 60PK 550 60

 

Projeksiyon Cihazları

VISIONS her konuda olduğu gibi DLP ve  LCD projeksiyon cihazları konusunda da dünyadaki gelişmeleri yakından takip eden ve uygulayan önder bir kuruluştur. 100 adetten fazla cihazı stoklarında bulunduran VISIONS bilhassa 8.000 Ansilümen ve daha yüksek ışık gücündeki cihazlarda sadece 3 chip DLP cihazları tercih etmektedir.

Barco RLM W8 (8.000 ANSI Lümen)

Barco SLMR R12+ (13.500 ANSI Lümen)

Christie  Roadster HD 18K (20.000 ANSI lümen)

Projeksiyon Perdeler

VISIONS Kiralama Servisinde projeksiyon cihazı  görüntüsünü en iyi şekilde yansıtan Da-Lite ve Stumpfl  marka motorlu veya taşınabilir tripod ve fastfold projeksiyon perdeleri kullanmaktadır.  Perde ebatları 180 x 180 cm den 600 x 400 cm kadar front / rear veya 3D sunumlar için stoklarında yeteri adette bulunmaktadır. Büyük ve genış ekranlar için ebada göre perde ve kasnaklar mevcuttur.

Geniş Ekran Prezantasyon

Eğer sizi diğerlerinden ayıran yenilikçi, yaratıcı ve çarpıcı bir şey arıyorsanız farklı bir şey denemenize gerek kalmayacak. Benzersiz geniş ekran prezentasyon sistemlerimiz toplantılarınıza, şovlarınıza yeni bir boyut kazandıracak. Net görüntü alabileceğiniz, diğer projeksiyon sistemlerinden daha etkileyici bu sistemle fark yaratacaksınız..

 

3D Projection

 

3D (Üç Boyutlu) Projeksiyon Sistemiyle gösterileriniz, sunumlarınız ve organizasyonlarınız dahayüksek bir prestij, daha geniş bir izleyici kitlesi, daha uzun süreli bir dikkat yoğunluğu kazanacak ve hafızalardan uzun süre silinmeyecek…

Video Yan Ekipmanları

 

Video ve data görüntülerini işleyen, plazma ekranlarla görüntü duvarları yapmayı sağlayan, video ve data görüntülerini birbirine miks edebilen, kongre ve konferans gibi canlı kamera görüntüsü kullanımlarında görüntüye logo yada altyazı ekleyen, görüntüleri farklı cihazlara dağıtan, görüntüleri parazitlerden temizleyen, görüntü formatlarını birbirine dönüştüren, uzun mesafelere görüntü taşınmasını sağlayan çok geniş bir ekipman yelpazesiyle hizmet vermekteyiz…

Video Çekim Hizmetleri

 

Toplantı, kongre, konser, davet ve diğer organizasyonlarınızda verdiğimiz reji hizmetleri, çekim ve kayıt hizmetleri profesyonel bir ekip tarafından yürütülmektedir. Bir organizasyonun video kaydını almak onu sadece belgelemek amaçlı değildir. Yaratıcı bir titizlikle vurgulanmak istenen özelliklerini ön plana çıkaracak şekilde çekimini yapmak ve bunu en hızlı, en iyi formatta sunmaktır.

NO COMMENTS

Leave a Reply